Ακολουθήστε την παρακάτω μέθοδο για να βράσετε τέλεια το αυγό.

  1. Βάλτε το σε ένα σκεύος με κρύο νερό από την βρύση. Βεβαιωθείτε ότι το νερό το καλύπτει για 2 εκατοστά.
  2. Φέρτε το νερό σε σημείο βρασμού, χωρίς να έχετε βάλει καπάκι
    στο σκεύος.
  3. Κατεβάστε το σκεύος από την φωτιά και βάλτε το καπάκι.
  4. Από εκείνη την στιγμή και μετά… ρυθμίστε το χρονόμετρο, σύμφωνα με το παρακάτω σχεδιάγραμμα, ανάλογα με την σύσταση που θέλετε να πετύχετε στο αυγό.
  5. Βάλτε το σε ένα άλλο σκεύος με κρύο νερό και αφήστε το για ένα λεπτό.
  6. Ξεφλουδίστε το και… καλή απόλαυση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − one =

Product Enquiry